FOOTBIC®- JALKATERÄN KUNTOUTUSOHJELMA
Kärsitkö plantaarifaskiitista, vaivaisenluista, laskeutuneesta jalkaholvista, päkiäkivuista tai onko polvesi alkanut oireilla, lonkka vihoittelemaan ja alaselkä jumittamaan? Kaikkien näiden taustalta syy voi löytyä jalaterästä; jos jalkaterä pettää, se vaikuttaa koko kehon linjauksiin.
Fysioterapeutti Atte Kärnän kehittämällä Footbic-ohjelmalla voidaan kuntouttaa kaikkia em.oireita. Footbic-palloilla harjoittelemalla jalkaterään saadaan lisää liikkuvuutta ja saadaan vahvistettua ja tuettua pieniä ja heikkoja jalkaterän lihaksia. Kun ne ovat kunnossa, jalkaterä on hyvässä ryhdissä. Pallot kehittävät myös tasapainoa.

FOOTBIC – KATSE KESÄJALKOIHIN
Ovatko jalkasi terveet ja hyvinvoivat? Vai kipuiletko plantaarifaskiitin, laskeutuneiden jalkaholvien tai vaivaisenluiden takia?

Jalkaterät tarvitsevat liikettä kuten muukin keho, ja kesä on parasta aikaa jalkaterien treenaamiseen. Nyt jalkaterien pienille, tärkeille lihaksille onkin tarjolla ikioma punttisali.

Tule oppimaan Footbic-kurssille (90min.) hieman jalkaterän toiminnasta ja harjoittelemaan jalkojen hyvinvointia tehostavia liikkeitä Footbic-palloilla. Kurssin jälkeen sinun on helppo jatkaa harjoitteita kotonasi. Harjoittelulla saat jalkaterään liikkuvuutta, vahvuutta, hallintaa ja samalla tasapainosi kehittyy. Jalkasi ja koko kehosi kiittää!

Seuraavat kurssit ovat – varaa oma ryhmäsi
Ryhmä I: lauantai 18.5.2019 klo 13-14.30
Ryhmä II: tiistai 4.6.2019 klo 16.00-17.30
Ryhmä III: maanantai 17.6.2019 klo 17.30-19.00

Kurssin hinta: 69€
Hintaan sisältyy Footbic-pallot 2 kpl & kotiharjoitteluohje. Ilmoittaudu joko sähköpostilla arja@ryhtistudio.fi tai 0400 686897.

Treenin lisäksi jalat tykkäävät paljain jaloin kävelemisestä, joten kesällä kannattaa kävellä paljain jaloin aina kun se on mahdollista.