Minä

Olen palannut ammatillisilta juuriltani tietyllä tapaa alkupisteeseen. Työskentelin 1980-luvulla ja 1990-luvun alussa terveydenhuoltoalalla, osan hermorataterapeuttina. Uteliaisuus uuden oppimiseen ja itseni haastamiseen johtivat minut opiskelemaan Jyväskylän yliopistoon. Maisteriksi valmistumiseni jälkeen kirjallisuus ja yritystaidekokoelmat tarjosivat mielenkiintoisen työkentän.

Olin etuoikeutettu, kun sain työskennellä taidehistoriallisesti merkittävien taidekokoelmien parissa mm. Ateneumissa ja yrityksissä. Kiinnostukseni ihmisen anatomiaan ja yleensäkin terveelliseen elämään liittyviin asioihin ei kuitenkaan koskaan laantunut. Myös liikunta on kuulunut aina elämääni, enemmän ja vähemmän. Kuntosalit tulivat tutuksi kunnes Jyväskylään tuli Method Putkisto/Pilates. Kiitos, huippuammattilaiselle Elina Pihlajamäelle, jonka ohjauksessa sain ensin itse kokea pilatesharjoittelun hyödyn. Golfviheriöitä on tullut kierreltyä jo muutaman vuoden ajan.

Elämä yllättää, ja vuonna 2017 löysin itseni opiskelemasta Jarmo Ahosen, Tuula Schoultzin ja Ulla Mannilan johdolla Somatic Pilates- ja Somatic Stretching-ohjaajaksi. Vuoden 2019 alussa kouluttauduin Footbic®-ohjaajaksi. Barre-ohjaajaksi valmistuin vuonna 2020 Barre Academystä.

Kuulun Suomen Pilatesyhdistykseen.

Olen nyt tiellä, joka ei voisi paremmin sopia ikuiselle opiskelijalle. Pitääkseni yllä ammattitaitoani, saan harjoitella ja kouluttautua Suomen johtavien opettajien ja ohjaajien kanssa, joilla on viimeisin tieto kehon fysiologiasta ja liikunnan uusista tuulista. Mikä hienointa, voin jakaa tätä tietoa tunneilla asiakkailleni. Jos koin olleeni etuoikeutettu työskennellessäni taiteen parissa, tunnen tänään vielä suurempaa iloa. Mikään ei voi ammatillisesti motivoida enempää kuin se, että asiakkaani saa apua ehkä kauankin jatkuneisiin kiputiloihin tai  löytää uudelleen kadoksissa olleen liikunnan ilon ja halun pitää itsestään huolta.

Tervetuloa tunneilleni!