GolfLadyt – kehonhuoltokurssi

Kesä tulee, vaikka se ulos katsoessa saattaa nyt kaukaiselta haaveelta tuntuakin. Mitäpä jos kesää ja uutta kautta odotellessa, tulisit viiden (5) kerran kehonhuoltokurssille, joko yksin tai buddien kanssa.

AIKA Ke 4.3.-1.4.2020 klo 16.30−17.30.
HINTA 70€.

Read more >

Asahi tutuksi -kurssi

Asahi tutuksi -kurssi Sakura studio järjestää yhteistyössä Ryhtistudion kanssa kurssin, jossa tutustumme asahin monipuolisiin liikesarjoihin ja liikeperiaatteisiin seisten, istuen ja kepin kanssa. AIKA                  la 21.3.2020 klo 11-14 ja viikkotunnit to 26.3 ja 2.4 klo 18-19 Kurssi alkaa kolmen tunnin sessiolla, jolloin käymme läpi asahin liikkeitä, liikesarjoja, periaatteita ja taustaa. Sitä seuraavan kahden viikkotunnin aikana […]

Read more >
Ryhtistudio_ajankohtainen_barre

Barre-tunnit

Aloita nyt uusi, tehokas ja mukaansatempaava laji ja tule tutustumaan barreen. Barre on huippusuosion saavuttanut treenimuoto, jossa syntyy nopeasti tuloksia.

Read more >

TRE-stressinpurku starttikurssi

Tervetuloa oppimaan T R E® (tension, stress and trauma releasing exercise) -menetelmän  harjoittamiseen tarvitsemasi perustiedot ja tärinän käynnistävän liikesarjan liikkeet  TRE-starttikurssille. Kurssilla tutustutaan TRE-menetelmän teoreettiseen  viitekehykseen sekä opitaan ja tutkitaan tärinää omassa kehossa.  

Read more >