Annelin asahi-tunnit

Minulla on ilo toivottaa Anneli tervetulleeksi Ryhtistudiolle ohjaamaan Asahia. Asahi on pilateksen lailla kehon käyttöä opettava somaattinen ”bodymind”- menetelmä, minkä vuoksi se on loistava lisä Ryhtistudion tuntitarjontaan.

Viikoittaiset asahi-tunnit aina torstaisin klo 16.00–17.00.

Asahi on Suomessa kehitetty terveysliikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on yksinkertaista mutta kokonaisvaltaista ja tehokasta liikuntaa, joka auttaa ylläpitämään fyysistä terveyttä ja henkistä tasapainoa.

Asahi on rauhallista, tietoista liikettä, joka on saanut vaikutteita kiinalaisista ’aamuvoimistelulajeista’ Qigong ja Taijiquan. Siinä liikutaan hitaasti ja pehmeästi oman kehon ehdoilla ja oman hengityksen tahdissa. Asahissa yhdistyykin kehon liike, hengitys ja mieli yhdeksi harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Tunnilla perehdytään yksittäisiin asahin liikkeisiin, liikesarjoihin, periaatteisiin ja taustaan pikkuhiljaa, kerta kerralta syventäen. Säännöllinen asahi-harjoittelu vahvistaa etenkin jalkoja ja tasapainoa sekä rentouttaa niskan ja hartioiden jäykkyyksiä.

Ohjaajana syvä-asahi™-ohjaaja Anneli Meskanen.

HINTA: Kertamaksu 15 €, joko käteisellä tai laskulla. 5 kerran sarja 70 €.

Ilmoittautuminen suoraan Annelille numeroon  0407222797 joko soittamalla tai  tekstiviestillä (puhelin/ WhatsApp).  Mukaan ryhmään mahtuu kuusi henkilöä, jolla varmistetaan riittävät turvavälit. Huomaathan, että ryhmän minimikoko on kolme henkilöä.

Tutustu Sakurastudioon: https://www.sakurastudio.fi

Ajankohtaista

Klikkaa otsikkoa ja lue lisää