KESÄKUULUMISET JA SYKSYN TUNNEISTA

Ryhtistudio on kiinni 22.6.-2.8.2020

Viimeistään nyt koronakriisi on osoittanut henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin tärkeyden yleisen jaksamisen kannalta. On kiistaton tosiasia, että liikunta lisää työ- ja elinvuosia; se auttaa jaksamista ja hyvinvointia ja pitää toimintakykyisenä. Koen, että meitä liikunta-alan yrittäjiä ja toimijoita tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Haluan omalta osaltani auttaa Sinua voimaan paremmin.

Pienen kesätauon jälkeen elokuussa starttaavat vähitellen pilates- ja barretunnit sekä golfareille suunnatut  kehonhuoltotunnit.  Pilatestunnit ovat hitaasti eteneviä perustason tunteja. Tunnit on tarkoitettu juuri sinulle, joka olet aina halunnut kokeilla pilatesta, mutta et ole uskaltanut. Nyt uskallat. Sama koskee barretuntejani. Johdatan sinut vähitellen barren saloihin. Myös Footbic jatkuu yksityistunteina.

Varattavat tunnit tulevat elokuun alussa näkyviin http://varaaheti.fi/ryhtistudio.

Uutena syyskuun alussa studiolla aloittaa syvä-asahi- ja shindo-ohjaaja Anneli Meskanen Sakura studiosta. Myös nämä tunnit tulevat varattavaksi onlineajanvarauksen kautta.

Asahi ja shindo ovat kiehtova lisä Ryhtistudion tarjontaan; ne sopivat hyvin muiden lajien: pilateksen, barren ja footbicin rinnalle. Kaikki lajit ovat kehon ja mielen yhdistävää terveysliikuntaa. Niiden avulla on mahdollista saavuttaa henkinen ja fyysinen tasapaino, parantaa lihaskuntoa ja liikehallintaa sekä saada ryhti kuntoon.

Ryhtistudio on matalan kynnyksen studio, jonne olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Ajankohtaista

Klikkaa otsikkoa ja lue lisää